Fotogalerie: Rybářské revíry (doplňováno průběžně)

14.01.2010 00:00

Dnes do novinek přidávám album, které není úplně nové, přesto si myslím, že zveřejnění zaslouží. Jde o snímky různých rybářských revírů, opatřené krátkým popisem a ve většině snímků i s doplněnými údaji GPS, což znamená, že u snímku se na mapce zobrazí přesné místo, kde byl snímek pořízen. Album budu průběžně doplňovat, asi v vždy v případě, když se mi fotografií nasbírá určité množství. Na každou aktualizaci alba pak zde v "Novinkách" upozorním. 

Rybářské revíry (doplňováno průběžně)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A rád bych upozornil na nový projekt, kterému jsem dal název:

"Odra - evropský veletok"

V tuto chvíli pracuji na jeho přípravě, cílem projektu je zmapovat řeku Odru po celé její délce v České republice (respektive na Moravě a Slezsku) a částečně i v Polsku, kam Odra z našeho území pokračuje. A chci jít i přímo k prameni v Oderských vrších, a pokračovat dál přes vojenský újezd k Polanské nivě a dál k Ostravě, Bohumínu a zmíněnému Polsku.

Obsahem projektu budou v prvé fázi fotografie, opět včetně popisu a GPS údajů, postupem času bych se rád dostal i k podrobnějšímu textovému popisu různých zajímavých lokalit na této řece. Snímky budou průběžně doplňovány, v současné době mám k dispozici několik desítek fotografií, které v nejbližší době zveřejním.

Děkuji za pozornost.
Tomáš Mihula.

Zpět
TOPlist