Připravujeme nový web

12.03.2010 00:00

Asi jste si všimli, že v poslední době jaksi nepřibývají nové články v tempu, na jaké jste byli zvyklí z předešlé doby.

Vysvětlení je jednoduché: vzhledem k zvýšení návštěvnosti našich stránek přestává stačit dosavadní hosting a proto jsme nuceni přejít na jiný systém, který už nebude nijak omezovám limitem přenesených dat apod. A proto všechen volný čas v současnosti "požírá" právě tato příprava nového webu.

Nejde ale jen o přechod na jiný hosting, kompletně se také změní grafický vzhled stránky, přibudou nové funkce a nový web by tak měl být pro návštěvníky opět o něco přívětivější. Předběžný termín, kdy by mělo dojít ke změně, je někdy v posledním týdnu měsíce března 2010. Nevylučuji ale, že může dojít u termínu k mírnému posunu.

Každopádně pro vás jako návštěvníka se nic nemění, adresa www.plavana.cz bude zachována, nebudete muset nic měnit nebo přepisovat. Zkrátka, až nastane den "D", po kliknutí na obvyklý odkaz se vám zobrazí nový web v celé své kráse.

Všechny původní články, filmy, fotogalerie atd. zůstanou samozřejmě zachovány, a objeví se také samozřejmě nové příspěvky. V tuto chvíli vám můžu prozradit, že připravujeme článek o háčcích bez protihrotu, dále pracujeme na nových instruktážních filmech. Máme např. rozpracované téma o plavačkářských bednách a seriál o splávcích a všem kolem nich. V tomto seriálu bude např. vidět vyvažování splávků pomocí splávkové váhy, způsoby uchycení na vlasec a mnoho a mnoho dalšího. Je na co se těšit!

Děkuji za pochopení, s pozdravem:

Tomáš Mihula

Zpět
TOPlist